Пътна помощ за мотокари

 

Пътната помощ за мотокари е специфична услуга

Оказването на специализирана и то качествена пътна помощ за мотокари и електрокари е специфична услуга, каквато не всяка фирма в бранша в страната предлага. За справянето с тази задача обаче, ние отдавна вече разполагаме с нужната специализирана техника и професионално оборудване, с богат опит и с експертен екип от доказани професионалисти, който винаги е на разположение на клиента за решаване на проблема му.

Пътна помощ и репатриране на мотокари и електрокари при нас можете да получите без значение от това какъв точно е техният тонаж или вид, защото сме напълно оборудвани да работим с такива от 1 до 15 тона. Обслужваме абсолютно всички видове и марки мотокари и електрокари, независимо от причината да се обърнете за помощ към нас, а цените ни са едни от най-коректните и изгодни в бранша в страната.

Освен специализирани услуги по пътна помощ и репатриране на мотокари и електрокари, ние предлагаме още профилирани услуги в тази специфична ниша, каквито са и транспортирането на мотокарите до сервиз, до определен обект или до друг град, както и подаването на ток с мощност от 12 волта към машините.

Основната специфика на пътната помощ за мотокари и електрокари е свързана най-вече с големият им тонаж, както и с често труднодостъпните места за работа с тях /примерно складове, логистични бази, строежи, летища, гари, мостове и т.н./.

За да бъде отиграна адекватно, ефективно и безопасно подобна ситуация, в която вашият мотокар е аварирал, трябва да потърсите пътна помощ от хора, които са се специализирали в тази ниша и разполагат с необходимото оборудване и хора за работа с подобна тежка техника. Камионите за пътна помощ на мотокари и електрокари задължително трябва да са големи и стабилни, хидравличните падащи платформи – съвременни и изпитани, лебедките – здрави и надеждни, екипът – сработен и опитен именно в тази тясна сфера на обслужване. Всичко това го предлагаме и при нас, така че можете да разчитате спокойно на нашата помощ.

 

Нужна ви е специализирана техника и професионалисти

Фирмата ни е оборудвана със специализирана материална база, техника и оборудване, както и с многофункционални модерни камиони с падаща платформа с пълна хидравлика и многотонни лебедки, които са високопроходими, мощни и сигурни. Всички те отговарят напълно на европейските стандарти и изисквания, сертифицирани са и са последна дума на техниката на пазара.

Екипът ни от квалифицирани специалисти има богат опит в областта, а услугата ни е многократно тествана и се е доказала в бранша като сигурна, ефикасна и евтина, което го доказва и големият брой клиенти, които са се обърнали през годините към нас и предлаганите от фирмата услуги за пътна помощ за мотокари и електрокари.

Ако имате нужда от качествена професионална пътна помощ за вашите мотокари или електрокари, може да ни потърсите на дежурните ни телефони денонощно, без почивен ден и по всяко време.

Не е нужно да се безпокоите и да търсите напразно съвет или помощ от приятел. Просто се обърнете към нас и ние ще решим проблемите ви ефективно, коректно и своевременно.

Предлаганата от нас пътна помощ за мотокари осигурява и пълна застраховка и гаранция на услугата, така че грижата за имуществото ви ще е в сигурни ръце през цялото време на операцията, за която сте ни наели.