Пътна помощ за джипове

 

Хората често търсят пътна помощ за джипове

Джиповете обикновено са наистина мощни и високопроходими машини, които често провокират собствениците си да ги изсилват при високи скорости и тежки терени. Затова и не е рядкост и фактът, че хората често търсят специализирана пътна помощ за джипове, макар тези машини да са по принцип здрави, допълнително укрепени и качествени.

Сред най-често търсените услуги по пътна помощ за джипове, са тези по тяхното спешно изтегляне от канавки, дерета, плитки язовири, блата и реки, както и от всевъзможни други трудни терени, използвани често за офроуд състезания от търсачите на силни усещания зад волана.

Катастрофите по пътищата и извън тях в днешното време на високи скорости, рисково шофиране и лоша инфраструктура, също далеч не са рядкост. Те обаче съвсем не са единствените причини, заради които хората ни търсят с молба да окажем пътна помощ на джип. Причината може да бъде още механична повреда, някаква авария, спаднала гума, изпразнен акумулатор, изтекло масло, свършване на горивото.

Разбира се пътна помощ собствениците на джипове търсят и по ред други причини, а пълната гама от услуги, които предлагаме ние, покриват всички тях.

От подаване на ток на място и мобилен сервиз на място, през смяна на акумулатор или гуми, до експресно зареждане с гориво, репатриране или транспорт до сервиз, паркинг и адрес – нашият екип винаги реагира бързо и адекватно на всяка възникнала ситуация, във връзка с която сте ни потърсили за помощ.

Нашите специализирани превозни средства разполагат с лебедки, крикове и падащи платформи, така че оказването на пътна помощ на джипове не представлява никаква трудност за опитните ни професионалисти.

 

Аварирал джип може да се репатрира буквално отвсякъде

С помощта на професионалната ни техника и висок клас оборудваме можем да обслужим джипове от всички възможни марки и модели, с какъвто и да е тонаж, дължина, широчина или височина, включително и на тежките и неудобни за работа бронирани джипове, каквито отдавна вече не са рядкост по пътната мрежа на страната ни. Помощната ни аварийна техника е високопроходима и има достъп до всеки възможен терен, а мощните ни машини могат да извозят авариралия джип буквално отвсякъде и при всяка ситуация и  метеорологична обстановка. С две думи казано, ние можем да извозим вашия аварирал джип буквално от всякъде, при всяка възможна ситуация.

Екипът ни подхожда индивидуално и отговорно към всеки един отделен случай. С джипа ви винаги се борави внимателно при качване и сваляне от платформата, търсят се пътища за отстраняването на дадената авария, работи се бързо и ефективно, при спазването на всички възможни правила за безопасност и качество.

Специалистите ни имат сериозен опит и задълбочени знания зад гърба си, сертифицираните ни по европейските стандарти услуги предлагат пълна гаранция, а цените ни са сред най-достъпните в бранша у нас.

Щом веднъж се стигне дотам, че да се наложи да потърсите специализирана пътна помощ за вашия джип, може да ни потърсите по всяко време на нашия денонощен дежурен телефон. Диспечерът ни ще конкретизира в разговор с вас повредата и местонахождението ви и ще изпрати екип и техника на място, за да отреагират на съответната ситуация във възможно най-кратко време.