Пътна помощ за бусове

 

Мнозина се нуждаят от пътна помощ за бусове

Мнозина у нас днес се занимават със собствен бизнес или шофират товарни автомобили на заплата към някоя фирма, така че не е рядкост някой от вас да попадне в ситуация, в която има нужда от специализираната пътна помощ за бусове и микробуси на пътя.

Ако се вгледате по улиците и пътищата около вас, няма как да не ви направи впечатление колко много и всевъзможни /най-вече служебни/ бусове и микробуси се движат по тях. Големият им брой на пътното платно предполага и по-честото налагане да се търси специализирана пътна помощ за бусове в един или друг случай, повечето от тях неприятни.

Ние предлагаме всички възможни услуги по пътна помощ, репатриране и превозване на всички модели бусове и микробуси до седем-осем тона, без значение какви са тежестта или габаритите им. Днес у нас не са много фирмите, притежаващи нужното специализирано оборудване за оказване на пътна помощ на бусове, както и екип, който се е профилирал в тази насока, така че ние можем да ви помогнем във всеки един момент, в който се нуждаете от съдействие.

Услугите ни са денонощно на ваше разположение, без значение дали се нуждаете от тях през деня или през нощта, в делник или в празничен ден, без почивка. Денонощният ни телефон за пътна помощ е отворен по всяко време на денонощието, а дежурният ни диспечер ще ви разпита за подробностите и ще изпрати възможно най-бързо екип и техника при вас, за да отстранят своевременно възникналия проблем.

Независимо дали вашият бус е пострадал в катастрофа, дали е аварирал или има механична повреда, ние ще се отзовем и ще решим проблема ви.

 

Репатриране, мобилен сервиз и вадене от канавки са сред търсените услуги

Екипът ни е изграден след прецизен подбор само от дългогодишни опитни професионалисти, които реагират бързо и надеждно във всяка една ситуация.

Превозните ни средства са качествено оборудвани, а техниката ни е съвременна и многофункционална.

Разполагаме с модерни и надеждни аварийни камиони с хидравлични падащи платформи и с мощни лебедки, които са високопроходими и с които можем да превозим вашия бус там, където е нужно да бъде превозен.

Освен пътна помощ и репатрираме, предлагаме на собствениците на бусове и микробуси още много допълнителни услуги, сред които транспорт, мобилен сервиз на място, ремонт и смяна на гуми, подмяна на акумулатори, подаване на ток на място, експресна доставка на гориво на място, превоз до сервиз, до паркинг или до адрес, изваждане на авариралия автомобил от канавка, водоизточник или дере.

При нас сигурността и надеждността на услугата, която предлагаме, винаги са на първо място. Бързата реакция на екипа, подходът на специалистите ни, работата на техниката и оборудването ни са насочени само в една посока и тя е – пълно съдействие и решаване на проблемите на клиента и то бързо, евтино и качествено.

Фирмата ни е лицензирана за оказване на пътна помощ и притежава всички необходими за това европейски сертификати. Предлагаме пълна гаранция и застраховка за извършваната услуга, така че да не се налага да се безпокоите за състоянието на вашия бус по време на самата операция.

Ако срещнете проблеми в работата си, потърсете ни на нашия дежурен телефон и ще получите възможно най-квалифицираната пътна помощ за бусове, която се предлага днес в страната.